درباره گیاه جوجوبا

روغن جوجوبا ( طلای مایع ) از دانه های گیاهی که در مناطق صحرایی بین آمریکا و مکزیک می روید استخراج میشود، دانه های گیاه شبیه به بادام زمینی بوده و روغن آن به رنگ زرد و تقریبا بدون بو و دارای خواص درمانی بیشماری برای پوست ، مو و همچنین تسکین دردهای مفصلی و مفید در درمان بسیاری از بیماریها و عارضه های پوستی می باشد.

ترکیبات شیمیایی این روغن به روغن نهنگ بسیار شباهت دارد و به همین دلیل پس از ممنوعیت صید نهنگ و وال جانشین روغن نهنگ گردیده است همچنین اینکه این روغن مزیتهای فراوانی نیز نسبت به پیه نهنگ دارد که از مهمترین خواص جوجوبا می توان به خاصیت جذب سریع آن از طریق پوست اشاره کرد.

بدلیل خواص بی نظیر در روغن جوجوبا ( طلای صحرا یا طلای مایع ) نیز نامیده میشود.

خواص :

و مواد معدنی مانند سلنیوم و همچنین وجود مایع .Waxsters خواص بی نظیر آن بدلیل سرشار بودن از ویتامینهای A,B,Eدر این روغن میباشد.

: چربی طبیعی است که از غدد چربی روی پوست ترشح می شود و به عنوان نوعی رطوبت دهنده waxsters( و محافظ طبیعی برای پوست بکار میرود که در بدن بطور یکنواخت تولید می شود ، با افزایش سن افراد تولید این مایع کاهش یافته و باعث تیرگی و آشکار شدن چین و چروک های زیاد پوست میشود.)

بدلیل تشابه اسمی جوجوبا برخی از افراد آن را با روغن گیاه عناب اشتباه میگیرند در حالی که این دو گیاهان کاملا متفاوتی هستند.

روغنی که از درخت جوجوبا بدست می آید، چند منظوره طبیعی است،روغن جوجوبا در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می شود، اما قیمت آن گران است.در ادامه این مطلب شیوه هاي مختلف روغن جوجوبا برای مو، صورت و زیبایی را معرفي ميكنيم.